Bokszaktraining

Bokszaktraining is een geweldige workout met de focus op uithouding, conditie en techniek. Het programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkust en bevat onderdelen van onder meer boksen, taekwondo, muay thai en karate. Deze training heeft een positieve uitwerking op het lichaam en de geest. Je conditie gaat razendsnel vooruit, terwijl stress en spanning op een natuurlijke manier van je afvallen.

Intensieve stotencombinaties

Tijdens de training ben je vooral bezig met stoot- en traptechnieken. Je verbrandt veel calorieën en je werkt aan het opbouwen van conditie. Je zult ervaren dat je snel fitter wordt en je lichaam in staat is om langdurige en steeds zwaardere belasting te verdragen. Daarnaast optimaliseeer je de spierkracht in je armen, schouders en buikspieren door de intensieve stotencombinaties. Ook de spieren in je rug en benen komen uitgebreid aan bod.

Veilig sporten

Natuurlijk sport je bij Heerlijk Gezond & Zo onder professionele begeleiding. Zo kun jij onbezorgd sporten en ondersteunen wij met de juiste techniek en de nodige motivatie.

  • Snelle opbouw conditie
  • Een hoge vetverbranding
  • Meer coördinatie
  • Optimalisatie  spierkracht
  • Verlichting stress en spanning

Probeer het zelf: Gratis Proefweek Fitness

Meld je aan voor een gratis proefweek en ervaar zelf de voordelen van de Bokszaktraining. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste proefsessie in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

De gezondheidsbooster

Nieuw bij Heerlijk gezond en zo: De gezondheidsbooster. Geef je lichaam de aandacht die het verdiend en ga weken de uitdaging a...

Lees meer

Nu bij Heerlijk Gezond en Zo

De vet verbrand weken. Raak je overtollige kilo's kwijt in 12 weken!

Lees meer
Meer nieuws