Fat Loss Workout

Onze Fat Loss Workouts zijn trainingen waarbij je veel calorieën verbrandt en je de vetverbranding een flinke boost geeft. Deze training is een zogenaamde HIIT training. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Een pittige workout waarbij je constant afwisselt tussen heel intensieve inspanningen en periodes van rust.

Vetverbranding

Fat Loss is, zoals de naam al doet vermoeden, vooral behulpzaam voor het aanscherpen van je conditie en om vet te verbranden. Door een hoge intensiteit zul je veel calorieën verbranden, zelfs wanneer je workout van kortere duur is. De Fat Loss Workout zorgt namelijk voor een ‘after burn’. Het zal je stofwisseling tot wel 24 uur na je training verhogen en dat zorgt voor een verhoogd calorieverbruik en meer vetverbranding. Hierdoor is deze training perfect om wat af te vallen.

Erkende specialisten

Bij Heerlijk Gezond & Zo sport je altijd onder begeleiding van erkende specialisten. Zo voorkom je blessures en kun jij je onbezorgd storten op je workout. Uiteraard bekijken we je huidige situatie en ondersteunen wij je met een passend schema.

Probeer het zelf: Gratis Proefweek

Meld je aan voor een gratis proefweek en ervaar het zelf. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefsessie in te plannen.

 

  • * velden zijn verplicht.

De gezondheidsbooster

Nieuw bij Heerlijk gezond en zo: De gezondheidsbooster. Geef je lichaam de aandacht die het verdiend en ga weken de uitdaging a...

Lees meer

Nu bij Heerlijk Gezond en Zo

De vet verbrand weken. Raak je overtollige kilo's kwijt in 12 weken!

Lees meer
Meer nieuws