Milon Cirkel

Maak kennis met de Milon Cirkel bij Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek. Wilt u ook starten met fitness, maar heeft u weinig tijd en bent u toch op zoek naar een manier om fitter en/of slanker te worden? En dat in een veilige en huiselijke omgeving? Wij helpen u die eerste stap te zetten naar een algehele gezonde levensstijl. Met de Milon Cirkel wordt u fit in 35 minuten trainen per keer!

  Hoge kwaliteit fitnessmateriaal

  Altijd een trainer en begeleider aanwezig

  In-house fysiotherapeut

Milon Cirkel

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Fit in 35 minuten trainen, 2x per 10 dagen
  • Stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
  • Resultaat gegarandeerd!

Een complete work-out in slechts 35 minuten

U leest het goed: de Milon Cirkel is een vorm van groepsfitness waarmee u fit wordt in slechts 35 minuten trainen per keer. Onze Milon Cirkel- coach zorgt ervoor dat u iedere keer het maximale uit uw training haalt. Het is een afwisselende en motiverende work-out op volautomatische toestellen. Zo traint u uw spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Door de korte wisseltijden blijft uw hartslag hoog en hierdoor traint u continu uw uithoudingsvermogen. Maximaal resultaat in een minimum aan tijd, wie wil dat nou niet?

Maak kennis met een gratis proefweek

Ervaar de revolutionaire Milon Cirkel zelf bij Heerlijk Gezond & Zo. Vraag uw gratis proefweek aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Voor u het weet bent u ook fit in 35 minuten! Heeft u nog vragen? Bel ons dan even op 0342 - 76 90 73 en we leggen u graag alles uit.

 

De gezondheidsbooster

Nieuw bij Heerlijk gezond en zo: De gezondheidsbooster. Geef je lichaam de aandacht die het verdiend en ga weken de uitdaging a...

Lees meer

Nu bij Heerlijk Gezond en Zo

De vet verbrand weken. Raak je overtollige kilo's kwijt in 12 weken!

Lees meer
Meer nieuws