Women's Body Shape

Deze door onze personal trainer samengestelde krachttraining is volledig gericht op het vrouwelijke lichaam. Met name de zogenaamde ‘vrouwelijk zones’ worden getraind; namelijk de billen, benen en buik. Het resultaat is een mooi atletisch lichaam.

Snelle stofwisseling

Krachttraining wordt steeds populairder onder vrouwen en daar is een goede reden voor. Er werd vaak gedacht deze vorm van sporten zou zorgen voor gewichtstoename en een massief en mannelijk uiterlijk. Maar het tegendeel is waar; zwaardere krachttraining zorgt vooral voor een snelle stofwisseling. Hoe meer spiermassa, hoe meer calorieën je verbrandt. Krachttraining zorgt dus juist voor atletische, vrouwelijk vormen.

Professionele begeleiding

Zeker bij krachttraining is de uitvoering essentieel. Om die reden sport je bij Heerlijk Gezond & Zo altijd onder professionele begeleiding. Zo voorkom je blessures en kun je onbezorgd genieten van je workout. Vanzelfsprekend train je in je eigen tempo, op je eigen niveau van mogelijkheden en in een veilige omgeving.

Probeer het zelf: Gratis Proefweek

Meld je aan voor een gratis proefweek en ervaar het zelf. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefsessie in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

De gezondheidsbooster

Nieuw bij Heerlijk gezond en zo: De gezondheidsbooster. Geef je lichaam de aandacht die het verdiend en ga weken de uitdaging a...

Lees meer

Nu bij Heerlijk Gezond en Zo

De vet verbrand weken. Raak je overtollige kilo's kwijt in 12 weken!

Lees meer
Meer nieuws